Asperge event 2018

Programma en sponsoring

Het Asperge-Event vorig jaar was weer een enorm succes. Wij hopen dat de avond ook aan uw verwachtingen heeft voldaan. Door de ondersteuning van sponsoren en de verkoop van losse kaarten waren wij in staat om het goede doel een mooie donatie te schenken.

Dit jaar vieren wij het tien jarig jubileum van het Asperge-Event. Reden om dit jaar extra uit te pakken!  We organiseren net als voorgaande jaren, samen met restaurant Het Hooihuis, een culinaire happening rond de Brabantse asperge. Daarnaast laten we de avond opluisteren door een optreden van Jennifer Ewbank, bekend van The Voice of Holland, singer-songwriter, zangeres en pianiste. Alle ingrediënten voor een spetterend optreden met ongelofelijke vocale hoogtepunten.

Ook dit jaar staat het Asperge-Event in het teken van goede doelen. De opbrengst van het evenement gaat dit jaar naar Scouting St. Jan en de Eden Kids Foundation.

 

Hierbij willen wij u uitnodigen maandag 7 mei 2018 a.s. wederom onze gast te zijn en willen wij u vriendelijk verzoeken zich weer als sponsor aan te melden.

Programma

Vanaf 18.00 uur verwelkomen wij alle gasten en vanaf 18.30 uur zal de chef-kok van Het Hooihuis u meenemen op een culinaire reis langs de Brabantse aspergevelden. Het ‘witte goud’ wordt op uiteenlopende wijzen klaargemaakt.

Dit alles onder het genot van bijpassende drankjes en afgesloten met een smakelijk dessert. De avond wordt gecompleteerd door een optreden van Jennifer Ewbank . Bovendien wordt ter ondersteuning van de goede doelen een loterij gehouden met zeer aantrekkelijke prijzen.

Restaurant het Hooihuis beschikt over (gratis) ruime parkeergelegenheid en bij mooi weer is het goed toeven in de (deels overdekte) tuin en in de Tipi-tent. Hoewel we meestal goed weer hebben kan het in deze periode van het jaar ’s avonds nog snel afkoelen. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij uw kledingkeuze. De avond wordt omstreeks 22.00 uur afgesloten.

Sponsoring

Wij kunnen u wederom een mooi palet aan sponsorpakketten bieden, volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Hieronder lichten wij de verschillende mogelijkheden toe.

Sponsortafel à € 975,–

Dit pakket geeft u toegang tot het Asperge-Event voor 8 personen. Eten en drinken wordt gedurende de avond voor u en uw gasten aan een mooi gedekte tafel geserveerd. Daarnaast kunt u vanaf uw tafel genieten van op het optreden van Jennifer Ewbank en gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen. Op uw verzoek voorzien wij uw tafel van een naamkaartje met logo van uw bedrijf. Daarnaast bent u als sponsor zichtbaar op het grote beeldscherm.

Sponsorkaarten à € 400,–

Dit pakket geeft u toegang tot het Asperge- Event voor 4 personen. Het eten kunt u en uw gasten gedurende de avond op basis van lopend buffet nuttigen aan de aanwezige sta-tafels. De drank wordt aan de sta-tafels geserveerd. U kunt genieten van het optreden van Jennifer Ewbank en gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen. Op uw verzoek plaatsen wij het logo van uw bedrijf op de verzamelnaambordjes op de sta-tafels. Daarnaast bent u als sponsor zichtbaar op het grote beeldscherm.

Losse kaarten à € 67,50

Deze kaart geeft u toegang tot het Asperge- Event voor 1 persoon. Het eten kunt u gedurende de avond op basis van lopend buffet nuttigen aan de aanwezige sta-tafels. De drank wordt aan de sta-tafels geserveerd. U kunt genieten van het optreden van Jennifer Ewbank en gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen.

U kunt eenvoudig aanmelden door gebruik te maken van het onderstaande inschrijfformulier. Na inschrijving ontvangt u per mail een ontvangstbevestiging en uiterlijk één week voor het Event uw entreekaarten.

Wij willen u bij voorbaat dank zeggen voor uw sponsoring en zien uit naar uw komst op maandag 7 mei 2018 in Het Hooihuis, De Stok 13 te Roosendaal.

Met vriendelijke groeten,

namens Lions Club Roosendaal