Annulering Asperge Event 2020

Tot onze grote spijt moeten wij aankondigen dat het Asperge Event dit jaar niet plaats zal vinden als gevolg van de Corona uitbraak. Wij hopen u in 2021 weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen.

Lionsclub Roosendaal

SAVE THE DATE! Asperge Event 2020

In 2020 organiseert Lionsclub Roosendaal de 12e editie van het Asperge Event. Voorkom teleurstellingen en noteer maandag 18 mei alvast in uw agenda!!

T.T.T. editie 2020

Voor in uw agenda: op zaterdag 3 oktober 2020 wordt de Tullepetaonse Toer Tocht weer verreden… Bent u er ook (weer) bij?

Helaas…..

Helaas, in verband met de noodzakelijke voorbereidingen tot uitlevering is het niet meer mogelijk bestellingen te plaatsen. Mocht u vragen hebben over een bestelling dan kunt u die richten aan wijnenbonbon@lionsroosendaal.nl

Wijn- en Bonbonactie gestart!

De inmiddels tot traditie geworden Wijn- en Bonbonactie is weer gestart. Na het succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar weer bonbons, mooie wijnen en combinatiepakketten in de verkoop! Leuk als relatiegeschenk of kerstcadeau. U kunt vanaf vandaag weer online bestellen. Snel, makkelijk en met de mogelijkheid om direct en veilig via Ideal te betalen.

Meer weten? klik hier.

Direct bestellen? klik hier.

Inschrijving TTT gesloten

Vanaf dit moment is het niet meer mogelijk in te schrijven voor de TTT 2019. Heeft u vragen over de TTT dan kunt u contact opnemen met de organisatie via ttt@svrl.nl

Nog slechts twee weken tot de TTT 2019!

De tijd gaat snel….. nog twee weken en de TTT 2019 wordt verreden. De route is afgelopen weekend voor de laatste keer voor-gereden en de lunchlocatie getest. Het belooft weer een geweldige dag te worden met vele uitdagingen en hersenkrakers. Inschrijven kan nog tot woensdag 3 september, dus wacht niet te lang….. www.svrl.nl

Lions op stap met bewoners Bloemschevaert

Op een mooie zonnige dag in juni heeft  Lionsclub Roosendaal zich weer van haar goede immateriële dienstverleningskant laten zien door te wandelen en te lunchen met bewoners van de Bloemschevaert. Gebruik deze link voor een impressie van de dag.

Asperges van Lions Club goed voor een mooie duofiets

Asperges van Lions Club goed voor een mooie duofiets

Ook al op de weg in Roosendaal gezien? Deze duofiets is door Lions Club Roosendaal aan S & L Zorig geschonken en door de eerste bewoners al getest. Ze kwamen allen super enthousiast terug van hun fietstochtje.

Maandagavond 6 mei organiseerde Lions Club Roosendaal het jaarlijkse Asperge Event. Een deel van de opbrengst van deze editie kwam ten goede aan de locatie Sterrebos van S&L Zorg. Om mensen met een verstandelijke beperking in staat te stellen een fietstocht te maken, schonken zij S&L Zorg een cheque voor de aanschaf van een duofiets.

Genieten
De duofiets krijg binnen S&L Zorg een mooie bestemming. Irene van Nassau, teamleider dagbesteding, nam de cheque dankbaar in ontvangst. Irene: ‘Onze bewoners genieten heel erg van een fietstochtje, hoe simpel het ook is. Even samen een rondje fietsen, naar de supermarkt en een frisse neus halen. Met de duofiets is dat nu mogelijk.’

Lang hebben de bewoners van S&L Zorg niet hoeven wachten op een eerste fietsrondje, aangezien de duofiets een aantal dagen voor het event al in huis was. Irene: ‘De eerste bewoners hebben de duofiets al getest en kwamen allemaal super enthousiast weer terug.’

Naast elkaar
Een duofiets is een fiets waarbij de bestuurder en bijrijder naast elkaar zitten. De bestuurder heeft de mogelijkheid om te sturen en te remmen, de bijrijder niet. Wel kan de bijrijder meetrappen voor een optimale beleving van de fietstocht.

Gedicht
Ook bewoner Pieter Hack is blij met de nieuwe duofiets. Hij schreef er een mooi gedicht over.
Lions club,
Bedankt voor de mooie fiets,
dat is beter dan niets.
Sterrebos zal er veel gebruik van maken,
dat zijn goede zaken.
Hartstikke leuk om te doen,
hier een mooie kaart in plaats van een zoen.

Foto boven: Pieter Hack en Irene van Nassau op de nieuwe duofiets.

Nog slechts 24 uur voor het bestellen van uw kaarten!

Vrijdagavond 3 mei sluiten wij de bestelpagina waarop u kaarten kunt kopen voor ons Asperge Event. Dit is dus uw laatste kans…….