De Tullepetaonse Toertocht editie 2018 zit er op. Het was een geweldige dag vol uitdagingen, zon, vrolijke gezichten en een hele mooie opbrengst voor het goede doel.

Na het ontvangst bij de hoofdsponsor Audi Centrum Roosendaal gingen de auto’s op pad naar het mooie Zeeland. De uitkijktoren op de Philipsdam moest worden beklommen en in de de haven van Bruinisse volgende een speciale opdracht waarin de namen van 10 verschillende schelpensoorten moesten worden geraden.

Daarna volgde een deel “blinde route” waarin de deelnemers op goed gevoel de weg moesten zien te vinden naar de lunch lokatie. Na een voortreffelijke lunch bij proeflokaal “de Kleine Schorre” in Dreischoor vervolgende de auto’s hun weg naar hun volgende beproeving.

Onderweg nog even een karaoke opdracht vervullen in St. Philipsland en snel door naar Roosendaal voor de ontknoping van de toertocht. Aangekomen bij de eindbestemming restte nog één proef. Zo snel mogelijk een parcours afleggen en waarbij bloemen in pionnen gestoken moesten worden om ze vervolgens in de tweede ronde weer te verzamelen

Bij Bravo24 werd er lekker bijgekletst over de ervaringen van de dag en kwam de inwendige mens niets te kort door al het lekkers dat werd geserveerd. De winnaars van de TTT 2018 werden bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt.

Daarna was het tijd om de cheque te overhandigen aan het team van de Fakkel. De totale opbrengst van deze toertocht komt namelijk ten goede aan Speciaal Onderwijs school De Fakkel uit Roosendaal. De € 7.000,– gebruiken zij voor de aanschaf van een speeltoestel op het buitenterrein van hun nieuwe school in de Westrand.

Daarna nog even lekker naborrelen en met een voldaan gevoel naar huis….

Via deze link kunt u de film van de TTT 2018 zien, die door hoofdsponsor Audi Centrum Roosendaal is gemaakt.

Namens de drie organiserende LionsClubs danken wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de TTT 2018. Wij hopen jullie volgend weer te mogen begroeten bij een nieuwe editie van dit mooie event.

LionsClub Roosendaal-Westhoek

LionsClub Roosendaal

LionsClub Roosendaal-Witheeren