Asperge event 2019

 • Maak uw keuze uit de onderstaande opties.

 • Prijs: 975,00 € Aantal:
  Dit pakket geeft u toegang tot het Asperge-Event voor 8 personen. Eten en drinken wordt gedurende de avond voor u en uw gasten aan een mooi gedekte tafel geserveerd. Daarnaast kunt u vanaf uw tafel genieten van het muzikale optreden en gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen. Op uw verzoek voorzien wij uw tafel van een naamkaartje met logo van uw bedrijf. Daarnaast bent u als sponsor zichtbaar op het grote beeldscherm.
 • Prijs: 400,00 € Aantal:
  Dit pakket geeft u toegang tot het Asperge- Event voor 4 personen. Het eten kunt u en uw gasten gedurende de avond op basis van lopend buffet nuttigen aan de aanwezige sta-tafels. De drank wordt aan de sta-tafels geserveerd. U kunt genieten van het muzikale optreden en gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen. Op uw verzoek plaatsen wij het logo van uw bedrijf op de verzamelnaambordjes op de sta-tafels. Daarnaast bent u als sponsor zichtbaar op het grote beeldscherm.
 • Prijs: 67,50 € Aantal:
  Deze kaart geeft u toegang tot het Asperge- Event voor 1 persoon. Het eten kunt u gedurende de avond op basis van lopend buffet nuttigen aan de aanwezige sta-tafels. De drank wordt aan de sta-tafels geserveerd. U kunt genieten van het muzikale optreden en gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen.
 • 0,00 €
 • Mocht u of één van uw gasten liever geen asperges eten dan kunt u kiezen voor het alternatieve menu. U kunt hier aangeven hoeveel personen gebruik willen maken van het alternatieve menu.
  Indien u kiest voor direct betalen, gaat u hierna direct door naar de veilige betaling via iDeal.