Het is weer zover! De verkoop voor de wijn- en bonbonactie is gestart.

Ook dit jaar hebben we weer met zorg een uitgebreid assortiment van wijnen, port en bonbons voor u samengesteld. Bekende wijnen, maar ook nieuwe zoals de op verzoek toegevoegde Marcel Martin Sauvignon Blanc 2017.

Nieuw! in de wijn- en bonbonactie 2018 zijn de combinatiepakketten. Combinaties van wijnen of port met nootjes, kazen en bonbons. Ideaal als relatiegeschenk of een leuke attentie tijdens te feestdagen. Alle combinatiepakketten worden geleverd in een luxe tweevaks geschenkdoos.

Het belangrijkste doel van de wijn- en bobonactie 2018 is de Stichting “Het Raakt U”. Een op West-Brabant georiënteerde stichting die zich inzet om de leefkwaliteit van kinderen met een beperking te verbeteren. Zo organiseert de stichting jaarlijks een Skidag, de Snoezeltheatertoer en de Zwemdag.

Uw bestelling wordt op 13 december uitgeleverd aan één van onze Lions-leden, die aansluitend de bestelling bij u zal bezorgen. Mocht u specifieke of andere afspraken willen maken over het aflevermoment dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw contactpersoon bij de Lions Club Roosendaal.

Anders dan voorgaande jaren kunt u nu digitaal bestellen en desgewenst direct afrekenen met iDeal. Via de onderstaande bestelknop komt u op onze bestelpagina.

BESTELLEN